Τα δάπεδα ασφαλείας παράγονται από το προϊόν ανακύκλωσης ελαστικών.

Οι αντικραδασμικές και ηχομονωτικές ιδιότητές του προσφέρουν προστασία από τραυματισμούς, από πτώσεις και από χτυπήματα και δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό για τα παιδιά.

Αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο ελαστικό σε κόκκους και μίγμα πολυουρεθάνης, καθιστώντας το ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα εύκολο στην κοπή και ευέλικτο στην διαμόρφωση του χώρου. Προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθαρίζεται εύκολα και αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τοποθετούνται εύκολα πάνω σε καλά πατημένο χώμα αφού εγκιβωτιστούν με χαμηλό τσιμεντένιο τοιχίο καθώς επίσης και σε λεία επιφάνεια τσιμέντου χρησιμοποιώντας κόλλα πολυουρεθάνης.

Παράγεται σε πλάκες 1000x1000cm, 500x1000cm και 500x500cm σε χρώμα κεραμιδί, πράσινο και μαύρο. Το πάχος των πλακιδίων είναι 4 cm.

Τα ελαστικά δάπεδα ασφαλείας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΝ 1177.

 

Μπορεί να τοποθετηθεί σε παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολικές εγκαταστάσεις, χώρους άθλησης, σχολικά πάρκα, πλατείες, αυλές σπιτιών, κήπους και πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής.

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com