Η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφορά τροφίμων προϊόντωνΤο νέο διάτρητο κιβώτιο είναι απόλυτα στοιβαζόμενο, χάρη του ειδικού σχεδιασμού του, καθιστώντας το ιδιαίτερα εύχρηστο στη μεταφορά την αποθήκευση και έκθεση τροφίμων και άλλων προϊόντων.

Σχεδιασμένο ειδικά για χρήση στην βιομηχανία των τροφίμων, το νέο διάτρητο κιβώτιο κατασκευάζεται από παρθένο πολυαιθυλένιο ή πολυπροπυλένιο με μη τοξικά χρώματα πιστοποιημένα για προϊόντα τροφίμων

Ελαφρύ, ανθεκτικό με ιδιαίτερα εργονομική σχεδίαση εγγυάται την εύκολη μεταφορά, σωστή στοίβαξη και την προστασία των αρτοσκευασμάτων.

 

Η μεγάλη διάρκεια ζωής και η πολύπλευρη χρηστικότητα των διάτρητων κιβωτίων, ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων.


Κατασκευάζεται σε δύο μεγέθη, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το ύψος. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων και την ποικιλία στα χρώματα επιλογής, το προϊόν αποκτά την ταυτότητα του πελάτη.

 

 

 

 

 

 

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com