Μεταλλικός "ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΟΣ" Επιδαπέδιος Κάδος

 

ΚΩΔ. 11

 

Ο μεταλλικός απορριματοδέκτης δαπέδου είναι σχήματος οκταγωνικού πρίσματος, με διευρυμένη βάση παραδοσιακής αισθητικής, με στρογγυλεμένες γωνίες και έδραση σταθερή στο έδαφος, έχει χωρητικότητα 70 λίτρων. Είναι μεγάλης αντοχής και είναι κατάλληλος για ασφαλή και υγιεινή απόθεση ελαφρών απορριμμάτων διερχομένων πεζών και ο οποίος αποτελείται από:   

 

[Δείτε το έντυπο μας εδω]

                                                                       

Κυρίως σώμα(κορμός).

Ο κορμός είναι διαμορφωμένος σε οκταγωνικό πρίσμα με κάθετες πρεσαριστές γωνιακές νευρώσεις , κατάλληλα σχεδιασμένες, ώστε να προσδίδουν καλαισθησία, στιβαρότητα και αντοχή στην όλη κατασκευή.

Ο κάδος διατίθεται προαιρετικά με κλειδαριά master (ίδιο κλειδί για όλες τις κλειδαριά) για την καλύτερη εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη.

 

Το καπάκι (σκέπαστρο).

Το καπάκι είναι και αυτό από γαλβανισμένο χαλυβδόφυλλο. Είναι επίπεδο το οποίο ακολουθεί τον σχεδιασμό του κάδου και η οπή που βρίσκεται στο κέντρο του είναι οχταγωνική . Συνδέεται με το κυρίως σώμα με κατάλληλους μεντεσέδες που εδράζονται στην πίσω και επάνω όψη του απορριμματοδέκτη.                            

                                          

Αφαιρούμενος Εσωτερικός μεταλλικός κάδος.

Ο εσωτερικός μεταλλικός κάδος του απορριμματοδέκτη είναι κυλινδρικός, χωρητικότητας 70 λίτρων , από γαλβανισμένo χαλυβδοέλασμα. Για την τοποθέτηση σακούλας απορριμμάτων, χωρίς να καταστρέφεται, έχει περιμετρική στεφάνη, η οποία λειτουργεί και σαν χειρολαβή. O πυθμένας του είναι από διάτρητη γαλβανισμένη λαμαρίνα για την διαφυγή υδάτων και υγρών.             

 

Άλλα Στοιχεία                                                                      

  • Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής στάμπας ή σφραγίδας από αλουμίνιο ή όποιο άλλο υλικό επιλέξει ο εκάστοτε πελάτης.
  • Οι απορριμματοδέκτες είναι βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα polyester, σε απόχρωση επιλογής του φορέα.

 

 

Μαντεμένιος Μεταλλικός "ΟΚΤΑΓΩΝΙΚΟΣ" Επιδαπέδιος Κάδος - ΚΩΔ 12

 

 

Μεταλλικός Επιδαπέδιος Κάδος Τύπου "CUP" - ΚΩΔ 13

 

 

 

Ο εξωτερικός κάδος είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένες λάμες . Στο επάνω μέρος έχει διαμορφωθεί μια στεφάνη από στρογγυλό μασίφ χαλυβδοελασμα για την σύνδεση με τις λάμες για την αποφυγή ατυχημάτων και την ενίσχυση της αντοχής. Ο πυθμένας του είναι από γαλβανισμένη σε σχήμα οβάλ με 3 σημεία επαφής με το έδαφος και στο κέντρο του έχει τρύπες για την στερέωση με μεταλλικά ουπα στο έδαφος αλλά και για την εύκολη διαφυγή υδάτων αλλά και υγρών.

 

Ο εσωτερικός κάδος είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο χαλυβδόφυλλο, και με κατάληξη σε μια στεφάνη στο άνω σημείο του κάδου για την στερέωση σακούλας και χρήση ως χερούλι. Ο εσωτερικός κάδος είναι αποσπώμενος για εύκολο άδειασμα των απορριμμάτων.

                                                                                   
ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής στάμπας ή σφραγίδας από αλουμίνιο ή όποιο άλλο υλικό επιλέξει ο εκάστοτε πελάτης. Συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας η οποία ισχύει για τρία χρόνια, εφόσον δεν υποστούν ζημία από βανδαλισμό ή κακή μεταχείριση. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά χωρίς χρονικό περιθώριο

 

  • Οι απορριμματοδέκτες είναι βαμμένοι με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα polyester, σε απόχρωση επιλογής του φορέα.
  • Οι κάδοι διαθέτουν πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου κατά ISO 9001: 2008 καθώς και πιστοποιημένο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης 14001.        

 

Διάτρητος Μεταλλικός Επιδαπέδιος Κάδος 

 

Κυλινδρικός - ΚΩΔ 14

 

 

 

Τετράγωνος- ΚΩΔ 15

 

 

 

Μεταλλικός Επιδαπέδιος Κάδος με Λάμες

 

ΚΩΔ. 16

 

 

ΚΩΔ. 17

 

   

 

Κυλινδρικός Μεταλλικός Επιδαπέδιος Κάδος με Καπάκι -ΚΩΔ. 18

 

 

 

Κυλινδρικός Μεταλλικός Επιδαπέδιος Κάδος Διπλής Στήριξης -ΚΩΔ. 19

 

 

Μεταλλικός Επιδαπέδιος Εξαγωνικός Κάδος  -ΚΩΔ. 20

 

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com