Το μικρό τους βάρος σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητά τους σε περιβαλλοντικούς παράγοντες (θερμοκρασία, ακτινοβολία, υγρασία) καθώς και οι αντοχές τους σε κρούσεις κατά τη μεταφορά τις κάνει να πλεονεκτούν έναντι των παραδοσιακών ξύλινων παλετών.

Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, μειώνοντας κατά πολύ το συνολικό κόστος μεταφοράς.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θερμοκρασίες από -15 έως +60 C και είναι ανθεκτικές σε δράση οξέων ή βάσεων. Η πρώτη ύλη εμπλουτίζεται με ειδικά πρόσθετα για να προστατεύεται από την ηλιακή και υπεριώδη ακτινοβολία. Σε αντίθεση με τις αντίστοιχες ξύλινες παλέτες, είναι απρόσβλητες από υγρασία και δεν ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών ή εντόμων.

Οι παλέτες στοιβάζονται ιδανικά, πετυχαίνοντας άριστες δυνατότητες μεταφοράς έως 2500 τεμαχίων σε φορτηγό όχημα 90 κυβικών μέτρων.

Με τη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων και την ποικιλία στα χρώματα επιλογής, το προϊόν αποκτά την ταυτότητα του πελάτη.

 

 

 

Οι παλέτες και τα παλετοκιβώτια κατασκευάζονται ακολουθώντας τους αυστηρότερους κανόνες της βιομηχανίας και σύμφωνα με τις οδηγίες ISO 14001 – ISO 9001.

 

 

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com