Τα παλετοκιβώτια αποτελούν ιδανικό σύστημα αποθήκευσης, προσαρμοσμένο σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών χρήσεων. Οι διαστάσεις τους έχουν τυποποιηθεί και βελτιστοποιηθεί για άριστη χρήση σε φορτηγά, containers, αποθήκες εμπορευμάτων ή χώρους παραγωγής. Κατασκευάζεται από μη τοξικά υλικά και οι στρογγυλεμένες γωνίες του και οι λείες επιφάνειες διευκολύνουν τον καθαρισμό.

Τα παλετοκιβώτια κατασκευάζονται σε δύο παραλλαγές, ανοιχτού και κλειστού τύπου. Τα παλετοκιβώτια κλειστού τύπου είναι κατάλληλα για υγρά και ανθεκτικά σε όξινες και αλκαλικές ουσίες, χάρη στις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους. Οι διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά τους δεν παραμορφώνονται από το βάρος των εμπορευμάτων ή των υγρών που δέχονται κατά την αποθήκευση ή μεταφορά, λόγω των πρόσθετων ενισχύσεων στα πλευρικά τοιχώματα. Η έξοδος απορροής υδάτων ενσωματωμένη στα τοιχώματα, διαμέτρου 1'' ή 2'', διασφαλίζει τον απόλυτα υγιεινό καθαρισμό του κάδου.

Με αντοχές σε χαμηλές θερμοκρασίας και μεγάλα φορτία, τα παλετοκιβώτια ανοικτού τύπου είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για εφαρμογές ψύξης τροφίμων. Κατασκευάζονται από παρθένο πολυαιθυλένιο φιλικό προς τα τρόφιμα, ανθεκτικό στην ηλιακή και υπεριώδη ακτινοβολία και στις απότομες μετα-βολές της θερμοκρασίας. Ανάλογα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις στοίβαξης, διατίθονται με "βάσεις" ή "τραβέρσες". Διατίθεται επίσης με ανοιγόμενη εμπρόσθια πόρτα που διευκολύνει την επόπτευση ή την δειγματοληψία του περιεχομένου. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων και την ποικιλία στα χρώματα επιλογής, το προϊόν αποκτά την ταυτότητα του πελάτη.

Τα παλετοκιβώτια κατασκευάζονται ακολουθώντας τους αυστηρότερους κανόνες της βιομηχανίας και σύμφωνα με τις οδηγίες ISO 14001 - ISO 9001.

 

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com