Καλαίσθητη εμφάνιση σε συνδυασμό με πλήρως αυτοματοποιημένη συλλογή.

Στο σύστημα των υπογείων κάδων απορριμμάτων, οι θυρίδες εισαγωγής των απορριμμάτων βρίσκονται πάνω από το έδαφος, ενώ οι κάδοι είναι τοποθετημένοι υπογείως. Κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων, το σύστημα ανυψώνεται και το προσωπικό καθαριότητας αποκτά πρόσβαση στους κάδους.

Το επάνω τμήμα με τις θυρίδες εισαγωγής, είναι κομψά σχεδιασμένο, ώστε να ομορφαίνει τον χώρο και στις δύο από τις τέσσερις πλευρές του, υπάρχουν φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες. Κατ’ επιλογή, οι θυρίδες εισαγωγής μπορούν να είναι, μόνο για γενικά απορρίμματα ή και για ανακύκλωση διαφόρων υλικών, ενώ επίσης μπορούν να συμπιέζονται για μείωση του όγκου τους ή όχι.

Ειδικότερα, ο τύπος με συμπίεση και ανακύκλωση, έχει τρεις κατάλληλα διαμορφωμένες θυρίδες εισαγωγής απορριμμάτων, όπου οι χρήστες μπορούν να εισάγουν οικιακά απορρίμματα, πλαστικά μπουκάλια και κουτιά αλουμινίου αντίστοιχα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να ανοίξει την αντίστοιχη θυρίδα, να εισάγει τα απορρίμματα και να κλείσει. Η συμπίεση γίνεται αυτόματα, ενώ μηχανικές και ηλεκτρονικές ασφάλειες εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διαλογή στην πηγή, ενώ ταυτόχρονα τα υλικά συμπιέζονται προτού καταλήξουν στους κάδους του κάτω τμήματος, μειώνοντας τη συχνότητα αποκομιδής.

Το κάτω τμήμα βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Στην κάτω επιφάνεια τοποθετούνται οι κάδοι, όπου καταλήγουν τα απορρίμματα. Η επάνω επιφάνεια καλύπτει τον υπόγειο χώρο και διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένες οπές, ώστε να καταλήγουν τα απορρίμματα από το επάνω τμήμα στους κάδους. Στην αποκομιδή το κάτω τμήμα ανυψώνεται, η κάτω επιφάνεια έρχεται στο ύψος του εδάφους και οι κάδοι περισυλλέγονται.

Προηγμένες διατάξεις επιτρέπουν επιπρόσθετες λειτουργίες και διευκολύνσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων:

♦σύστημα πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης
♦σύστημα ψεκασμού των απορριμμάτων με απολυμαντικό υγρό
♦ανύψωση του συστήματος με τηλεχειρισμό
♦σύστημα ελέγχου της πληρότητας των κάδων
♦κλείδωμα των θυρίδων εισαγωγής όταν οι κάδοι γεμίσουν
♦αυτόματη ενημέρωση για τους γεμάτους κάδους σε κεντρικό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου


Διαλογή στην πηγή - Ανακύκλωση

♦ Εύκολη Χρήση
♦ Καλαίσθητη Εμφάνιση
♦Φωτεινές Διαφημιστικές Πινακίδες
♦ Ανακύκλωση στην Πηγή
♦ Υπόγεια Τοποθέτηση των Κάδων
♦ Ευελιξία σε αριθμό, τύπο και διάταξη κάδων
♦ Πλήρως αυτοματοποιημένη συλλογή
♦ Καλύτερες συνθήκες εργασίας
♦ Καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτωνΠροηγμένες διατάξεις επιτρέπουν επιπρόσθετες λειτουργίες και διευκολύνσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων. Αποτελούνται από σύστημα πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης, σύστημα ψεκασμού των απορριμμάτων με απολυμαντικό υγρό, ανύψωση του συστήματος με τηλεχειρισμό, σύστημα ελέγχου της πληρότητας των κάδων, κλείδωμα των θυρίδων εισαγωγής όταν οι κάδοι γεμίσουν, αυτόματη ενημέρωση για τους γεμάτους κάδους σε κεντρικό σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου.

Στην αποκομιδή το κάτω τμήμα ανυψώνεται, η κάτω επιφάνεια έρχεται στο ύψος του εδάφους και οι κάδοι περισυλλέγονται. Αφού αδειάσουμε τους κάδους, τους τοποθετούμε στην κάτω επιφάνεια και κατεβάζουμε το σύστημα στην αρχική του θέση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξοπλισμοί Ασφαλείας, Σταδίων, Παιδικών Χαρών και Υπαίθρου

Υπηρεσίες Καθαριότητας & Διαχείρισης ΑπορριμάτωνΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΕ © 2014 | 22340 22159 | info@oikopan.gr | Πολιτική Διαχείρισης Περιβάλλοντος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας maga-zein.com